Thursday Jun 01, 2023

Autoverzekering

Onze formules voor je autoverzekering

Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA)

ba2maandengratis

 • Verplicht
 • Dekt de schade die je veroorzaakt aan derden bij een ongeval
 • Vervangwagen bij een ongeval in België
Start hier je aanvraag voor een offerte

Mini Omnium

miniomnium2maandengratis

 • Voor een auto tot 6 jaar oud
 • Dekt de schade veroorzaakt door een onvoorziene gebeurtenis (brand, diefstal, hagel, overstroming, kettingbotsing, marterschade, glasbreuk)
 • aanvullend op de waarborg BA

Start hier je aanvraag voor een offerte

Volledige Omnium

omnium2maandengratis

 • Ideaal voor nieuwe wagens
 • Dekt alle waarborgen van de Mini Omnium
 • Eigen schade aan uw auto (ongeval in fout of vandalisme bv.)
 • Aanvullend op de optie BA

Start hier je aanvraag voor een offerte

Deze opties geven je een EXTRA bescherming

assistance

DVV Assistance

 • Pechverhelping in België, in Europa en in de landen rond de Middellandse Zee. We sturen een depannagebedrijf zodat u snel geholpen bent. 
 • Reisbijstand in het buitenland voor u en uw gezinsleden. Indien nodig brengen we zieke of gekwetste familieleden over naar België. 
 • Rechtsbijstand voor uw reizen in het buitenland.

Meer info
bestuurder

Bestuurder (lichamelijke ongevallen)

Uw verzekering Verkeer komt tussen als u een verkeersongeval hebt met lichamelijke letsels. Bij verwondingen, tijdelijke arbeidsongeschiktheid, blijvende invaliditeit of overlijden keert deze verzekering een vergoeding uit. Zelfs als u in fout bent!

Meer info

Voordelen/kortingen op je autoverzekering via DVV Verzekeringen

PakketKorting

Pakketkorting

Bent u al trouwe klant bij DVV verzekeringen (of wordt u nieuwe klant) en hebt u bij ons minstens 1 polis in 3 van de volgende 4 productcategorieën: woning-, auto-, familiale, beleggings- of levensverzekering? We belonen uw trouw door u verschillende voordelen te bieden. Eén voordeel is alvast een EXTRA korting tot 20% op je autoverzekering.

kmKORTING

Kilometerkorting

Als u weinig rijdt, dan betaalt u ook minder! U kan 10% korting genieten op uw Burgerlijke Aansprakelijkheid onder bepaalde voorwaarden:
- Minder dan 10.000 km per jaar rijden
- Ouder zijn dan 26 jaar
- Niet voor beroepsgebruik

EcoMobility

EcoMobility-korting (CO2-voordeel)

De benzine- en hybride benzinevoertuigen die minder dan 130g/km CO2 uitstoten, de diesel- en hybride dieselvoertuigen die minder dan 115 g/km CO2 uitstoten (NEDC-norm die u vindt op het gelijkvormigheidsattest of uw bestelbon) en de elektrische voertuigen komen in aanmerking voor deze korting. Deze korting geeft je tot 20% EXTRA korting op de premie van je B.A. autoverzekering.

driveforlife

Drive for life

Drive for Life is de mobiliteitsgarantie van DVV verzekeringen voor 60-plussers. Helaas gebeurt het wel vaker dat verzekeraars oudere bestuurders niet langer willen verzekeren. Wij doen dat niet. DVV verzekeringen is ervan overtuigd dat u een schat aan ervaring hebt en er alles aan doet om veilig te rijden. Daarom garanderen we u als 60-plusser levenslang uw autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid.

Meer info


* 2 maanden korting + 10 maanden betalend op de 1ste jaarpremie van een nieuwe autoverzekering Mobility bij intekening tussen 16/01 en 16/04/2023 inbegrepen. Dit tijdelijk aanbod is geldig op alle waarborgen van een nieuw contract voor een autoverzekering Mobility (Burgerlijke Aansprakelijkheid, Mini Omnium, Full Omnium, maar ook DVV Assistance, Glasbreuk, Bestuurder en Rechtsbijstand), indien geen enkele bestuurder de voorbije 5 jaar een ongeval in fout heeft gehad. Aanbod geldig mits aanvaarding van het risico.

Back to Top
All rights reserved Groep LB Verzekeringen - © 2022 | Made by republico.be
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?