Wednesday Dec 07, 2022

Brandverzekering

Bescherm uw woning

Woningverzekering eigenaar

 • Vergoedt de schade aan uw gebouw
 • Vergoedt de schade aan uw inboedel
 • Dekt uw aansprakelijkheid
 • Modulaire formule volgens uw behoeften
Meer info

Huurdersverzekering huis

 • Vergoedt de schade aan uw inboedel
 • Dekt uw aansprakelijkheid tegenover uw huisbaas 
 • Voeg eenvoudig opties toe zoals diefstal

Meer info

Huurdersverzekering appartement

 • Vergoedt de schade aan uw inboedel
 • Dekt uw aansprakelijkheid tegenover uw huisbaas 
 • vanaf 174 €/jaar (14,50 €/maand)

Meer info

Deze opties geven je een EXTRA bescherming

Optie Diefstal

Word vergoed voor diefstal van de inboedel uit uw woning. Kies de Optie Diefstal van de woningverzekering Cocoon Flex om gerust te zijn.

Meer info

Optie Tuin

Als uw tuin, aanplantingen, buitenspeelgoed, trampoline, vijver, tennis- of golfterrein beschadigd zijn, dan ontvangt u tot 5.000 euro** schadevergoeding, ook bij schade veroorzaakt door bijvoorbeeld everzwijnen. Ook bodemsanering door een lekkende stookolietank is verzekerd (tot 10.000 euro**).

Meer info

Optie Media

U bent verzekerd tegen alle risico’s als uw tablet, laptop, LED of Smart TV van minstens 19 inch beschadigd is (tot 2.000 euro**).

Meer info

Optie Onrechtstreekse Verliezen

Als u een schadegeval hebt in uw woningverzekering, dan hebt u soms een pak extra kosten en heel wat ongemakken. Denk bijvoorbeeld aan een dag extra verlof nemen, telefoontjes doen om alles te regelen, achter prijsoffertes aanhollen, een paar weken met een opengebroken vloer zitten, een paar dagen zonder warm water, een opslagplaats voor spullen die u nog kan redden….

Meer info

Optie Rechtsbijstand

Schade aan uw woning? Met de Optie Rechtsbijstand kan u rekenen op juridische hulp Stel dat uw buurman u na werken aan uw woning onterecht aansprakelijk acht voor schade en u geholpen en verdedigd wil worden. Met de Optie Rechtsbijstand bij Cocoon Flex kan u in die gevallen rekenen op onze juridische bijstand.

Meer info

Andere opties

 • Optie Zwembad: U krijgt een verzekering bij schade aan uw buiten- of binnenzwembad, ingewerkte buitenjacuzzi of zwemvijver (tot 15.000 euro**).
 • Optie Huurder: U en medehuurders die vermeld staan in het huurcontract zijn verzekerd tegen een geschil met de eigenaar (tot 7.500 euro), lichamelijke schade van iedereen die u helpt verhuizen (tot 2.500 euro) of als u uw werk verliest (financiële hulp van 1.000 euro om uw huur te betalen).
 • Optie Werken: Als u op het verzekerde adres bouw-, verbouwings- of renovatiewerken laat doen door een vakman die is ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, dan is de materiële schade door een schadegeval gedekt (tot maximaal 10.000 euro**).
 • Optie Geparkeerd Voertuig: Uw auto, motor van meer dan 50 cc, caravan, aanhangwagen en plezierboot zijn gedekt (tot 15.000 euro**) als ze beschadigd zijn door brand, blikseminslag, storm enz.

Voordelen/kortingen op je brandverzekering via DVV Verzekeringen

PakketKorting

Pakketkorting

Bent u al trouwe klant bij DVV verzekeringen (of wordt u nieuwe klant) en hebt u bij ons minstens 1 polis in 3 van de volgende 4 productcategorieën: woning-, auto-, familiale, beleggings- of levensverzekering? We belonen uw trouw door u verschillende voordelen te bieden. Eén voordeel is alvast een EXTRA korting tot 20% op je autoverzekering.

kmKORTING

Kilometerkorting

Als u weinig rijdt, dan betaalt u ook minder! U kan 10% korting genieten op uw Burgerlijke Aansprakelijkheid onder bepaalde voorwaarden:
- Minder dan 10.000 km per jaar rijden
- Ouder zijn dan 26 jaar
- Niet voor beroepsgebruik

EcoMobility

EcoMobility-korting (CO2-voordeel)

De benzine- en hybride benzinevoertuigen die minder dan 130g/km CO2 uitstoten, de diesel- en hybride dieselvoertuigen die minder dan 115 g/km CO2 uitstoten (NEDC-norm die u vindt op het gelijkvormigheidsattest of uw bestelbon) en de elektrische voertuigen komen in aanmerking voor deze korting. Deze korting geeft je tot 20% EXTRA korting op de premie van je B.A. autoverzekering.

driveforlife

Drive for life

Drive for Life is de mobiliteitsgarantie van DVV verzekeringen voor 60-plussers. Helaas gebeurt het wel vaker dat verzekeraars oudere bestuurders niet langer willen verzekeren. Wij doen dat niet. DVV verzekeringen is ervan overtuigd dat u een schat aan ervaring hebt en er alles aan doet om veilig te rijden. Daarom garanderen we u als 60-plusser levenslang uw autoverzekering burgerlijke aansprakelijkheid.

Meer info
Back to Top
All rights reserved Groep LB Verzekeringen - © 2022 | Made by republico.be
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?