Wednesday Jun 19, 2024

Langetermijnsparen

pensioensparen DVV Verzekeringen

Langetermijnsparen met gewaarborgde rentevoet

Save 3 is een tak 21-levensverzekering waarmee je pensioen- of langetermijnsparen kan doen. Bij zo’n levensverzekering ben je voor elke storting zeker dat de rentevoet gewaarborgd is tot aan je pensioen. Ook je kapitaal is gegarandeerd. Bovendien krijg je een belastingsvoordeel tot 30% van je premies.

Maak hieronder een afspraak


Loading...

Goed om te weten

Het gaat om een pensioenspaarverzekering van Tak 21 (Save 3 of DVV Life Cover Pack) of Tak 23 (Life Pension Dynamic) met 6% instapkosten en minimale looptijd van 10 jaar.

Voor meer informatie, onder meer over de beleggings- en spaardoelstellingen, de waarde van de eenheden, alsook over de gegarandeerde interestvoet, de risico's (geen kapitaalgarantie voor tak 23 en krediet- en liquiditeitsrisico voor tak 21), de kosten en taksen van deze producten, raadpleeg de informatiefiche, de commerciële fiche, het beheersreglement en de Algemene voorwaarden, beschikbaar op website van DVV (www.dvv.be) of bij je DVV-consulent.

De fiscale behandeling hangt af van de individuele omstandigheden van de verzekeringnemer en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn. Het is belangrijk dat potentiële spaarders deze documenten doornemen alvorens zij een contract ondertekenen. Deze verzekeringscontracten zijn onderworpen aan het Belgisch recht.

Back to Top
All rights reserved Groep LB Verzekeringen - © 2022 | Made by republico.be
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?