Wednesday Jun 19, 2024

Mini Omniumverzekering Auto

Autoverzekering DVV Verzekeringen

Wat is een Mini Omniumverzekering voor je auto?

De autoverzekering Mini Omnium dekt je nieuwe of tweedehands auto, zonder vrijstelling, bij schade door brand, (poging tot) diefstal, glasbreuk, natuurkrachten en bijkomende gevaren zoals aanrijding met dieren (marterschade) en kettingbotsing, maar niet als je een ongeval veroorzaakt of bij vandalisme. Het is de ideale oplossing voor een auto van maximaal zes jaar oud. Het is een goed compromis tussen de verplichte autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid en de Full Omnium.

Wat is het verschil tussen Mini omnium en Full Omnium

De Mini Omnium dekt de schade die veroorzaakt wordt door een onvoorziene gebeurtenis (brand, diefstal, hagel, kettingbotsing, steenmarter, natuurramp enz.). De Full Omnium omvat alle waarborgen van de Mini Omnium en dekt ook de materiële schade aan je voertuig, bijvoorbeeld ten gevolge van een ongeluk waar je in fout bent of een daad van vandalisme

Laat je prijs berekenen? Doe hieronder je aanvraag...

(!) Verplichte velden.

Enkel indien omnium gewenst
Indien ja, graag verduidelijking bij opmerkingen

De voorruit van mijn wagen is gebarsten. Is dit gedekt door de Mini Omnium?

De Mini Omnium dekt glasbreuk in de voorruit, de zijruiten en de achterruit, alsook in het glazen gedeelte van het schuifdak in geval van gedeeltelijke schade aan het voertuig, met uitzondering van dubbele beglazing of kogelvrij glas. Bovendien is ook de schade aan je voertuig veroorzaakt door glasbreuk gedekt.

Pluspunten bij DVV Verzekeringen

- DVV Stars: met dit getrouwheidsprogramma belonen we je als je schadevrij rijdt. Je kan die DVV Stars nadien inzetten als een soort joker voor je auto-, woning- of familiale verzekering.
- Drive for Life: 60-plussers zijn bij ons zeker dat we hun autoverzekering nooit opzeggen.
- EcoMobility: je betaalt tot 20% minder op je autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid als je auto weinig CO2 uitstoot!**
- Mogelijkheid om de basiswaarborgen uit te breiden: kies slimme opties zoals een omniumverzekering, reisbijstand of rechtsbijstand.

Uitsluitingen en beperkingen

- Diefstal: de schade is niet verzekerd als het voertuig niet correct werd vergrendeld.
- Glasbreuk: bepantserde en dubbele ruiten zijn niet gedekt.
- De Mini Omniumverzekering komt niet tussen voor materiële schade aan je auto door een ongeval in fout en ook niet voor lichamelijke en materiële schade van de tegenpartij. Voor je lichamelijke schade als bestuurder heb je de verzekering Lichamelijke Ongevallen in het Verkeer nodig.

Goed om te weten

De Mini Omniumverzekering wordt afgesloten voor 1 jaar en jaarlijks stilzwijgend verlengd. De Bijzondere en Algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. Ga langs in één van onze kantoren of bekijk hier:
- de voorwaarden (eigen risico, gedekte goederen, limieten van de dekking enz.)
- de commerciële fiche
- het informatiedocument over het verzekeringsproduct (IPID).
Vooraleer een contract te ondertekenen is het belangrijk dat je kennis neemt van deze documenten.

De autoverzekering Mobility is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE70 0689 0667 8225, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

Back to Top
All rights reserved Groep LB Verzekeringen - © 2022 | Made by republico.be
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?