Wednesday May 22, 2024

Pensioensparen

psp dvv 25052023_2
Start nu
v

Spaar vanaf 25 euro per maand

v

Betaal minder belastingen

v

Krijg persoonlijk advies

Vandaag al sparen voor een comfortabeler pensioen

In België zal je pensioen ongeveer 60% van je laatste loon bedragen.
Gelukkig kan je vooruitziend zijn en een aanvullend spaarkapitaal beginnen op te bouwen.

  • Je spaart zoals jij dat wilt. Gaat het een jaar moeilijker? Stort dan minder of niet.
  • Je krijgt tot 30% belastingvoordeel. De fiscus spaart met je mee.
  • Je kiest uit verschillende formules. Vraag advies aan je DVV-consulent.
  • Hoe jonger je begint, hoe beter maar het is nooit te laat om te starten.

Spaar vroeg, het maakt verschil! Weet je hoeveel geld je gespaard kan hebben tegen je pensioen? Om je te helpen, vind je hieronder een simulatie* als je een Save 3 pensioensparen start op 25 jaar of 40 jaar.

graphique-1-nl
graphique-2-nl

Goed om te weten

  • Het gaat om een pensioenspaarverzekering van Tak 21 (Save 3 of DVV Life Cover Pack) of Tak 23 (Life Pension Dynamic) met 6% instapkosten en minimale looptijd van 10 jaar.
  • Voor meer informatie, onder meer over de beleggings- en spaardoelstellingen, de waarde van de eenheden, alsook over de gegarandeerde interestvoet, de risico's (geen kapitaalgarantie voor tak 23 en krediet- en liquiditeitsrisico voor tak 21), de kosten en taksen van deze producten, raadpleeg de informatiefiche, de commerciële fiche, het beheersreglement en de Algemene voorwaarden, beschikbaar op deze website of bij je DVV-consulent.

  • De fiscale behandeling hangt af van de individuele omstandigheden van de verzekeringnemer en kan in de toekomst aan wijzigingen onderhevig zijn. Het is belangrijk dat potentiële spaarders deze documenten doornemen alvorens zij een contract ondertekenen. Deze verzekeringscontracten zijn onderworpen aan het Belgisch recht.

De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Motor is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE98 7995 5012 5293, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

Back to Top
All rights reserved Groep LB Verzekeringen - © 2022 | Made by republico.be
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?